Riptide GP Renegade

Dette spil er et utroligt flot spil med høj grafik.

Der er mange detaljer som gør spillet utroligt levende.

Selve spillet handler om at konkurrere i forskellige baner og typer af løb. Det hele handler om at få den bedste placering på jetskiranglisten.

I banerne skal du opsamle XP og penge, og dem kan du så bruge på at opgradere dit køretøj.

Du kan vælge at skifte køretøj til de forskellige baner så det passer til den banes sværhedsgrad. Du udvikler dig for hver bane.

Det er et sjovt og spændende spil der kræver dyb koncentration.

Riptide GP Renegade - in game

Ønsker du at hente Riptide GP Renegade

Riptide GP Renegade findes både til Ipad og Iphone, hvor det koster 25 kr samt Android hvor det koster 20 kr .

Ønsker du at hente Riptide GP Renegade kan du bruge “Hent i…” ikonet under anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse

Taget fra Google Play Store

Oplev fremtiden indenfor ulovlig hydrojet-kapløb, hvor pansrede førere kaster om sig med dødsforagtende stunts over enorme vandfald, undviger politiet i labyrinten af offentlige vandveje og flyver på de brusende bølger i et halsbrækkende tempo.

Du er en hydrojet-fører, som blev bedraget og smidt ud af Riptide GP-ligaen, med ingen anden mulighed end at race ulovligt gennem byens vandveje, oversvømmede ruiner og bulrende fabriksmaskiner i kampen for at genvinde dit omdømme og din titel. Kæmp dig vej gennem single player-karrieren og få adgang til nye fartøjer, karakterer og personlige features imens du nedlægger bosser og stykker dit crew sammen.

Bring derefter alle dine færdigheder i spil online til den ultimative test i åben kamp mod modstandere fra hele verden i online-kampe med 8 spillere. Udfordr dine venner til den eftertragtede titel som den øverste på ranglisten i Skyggeløb-dueller. Op til 4 spillere kan endda udfordre hinanden lokalt i split-skærmtilstand!

Med hårrejsende baner, der er spækket med genveje, hemmeligheder og innovative forhindringer, er Riptide GP: Renegade et action-arkade vand-racerspil til en ny generation.

• • INDEHOLDER

• Hårrejsende miljøer – Blæs dig gennem flydende fabrikspramme, trods bølger af orkanstyrke og infiltrer en militærbase midt i kampens hede. Hver bane er spækket med interaktivt miljøgenstande, dynamiske forhindringer og hemmelige genveje.

• Karrierespil – Kæmp dig igennem et udvalg af løb og besejr bosser for at nå til tops i undergrundens verden af hydrojet-løb. Tjen penge og opbyg erfaring til at opgradere og tilpasse din hydrojet, lås op for nye stunts og øg din førers præstation.

• Online multiplayer – Konkurrer online i 8 spændende matchups mod de bedste spillere fra hele verden.

•Split-skærm multiplayer – Udfordr dine venner lokalt i multiplayer-mesterskaber med split-skærm. Spil op til 4 spillere på en enkelt maskine! (Kræver ekstra gamepads.)

• Duelspil – Tag føringen på ranglisterne og test dine færdigheder med skygge-optagelser af dine venners bedste præstationer.

• Forvandlingsfaretøjer – Saml og opgradér en garage fyldt med drønende hurtige hydrojet-faretøjer, der forvandler sig, mens du kører på dem. Vind penge og opgradér samt tilpas dem alle.

• Topmoderne vandkapløb – Riptide GP: Renegade bringer dynamisk vandkapløb op på et nyt hårrejsende niveau med imponerende vandfysik, plask-fede vandsprøjt-effekter og meget mere! Hvert løb er unikt, fordi overfladen, som du racer på, altid forandrer sig.

• Google Play Games aktiveret – Konkurrer mod dine venner om placeringer på ranglister, lås op for udfordrende præstationer og hold dit spil og din fremgang kørende fra en enhed til en anden med cloud-datasynkronisering.

Børnevenligt
100
Lærerigt
60
Variation
85
Holdbarhed
80
Google Play store
94
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
84