Monopoly town

Monopoly Towns

Monopoly Towns bringer MONOPOLY/matador brætspil i live i en episk byopbygningsoplevelse.

Byg din egen unikke by ved at købe ejendomme, samle husleje og bygge overdådige hoteller. Udvid dit imperium, ved at handle og sælge varer til andre byer.

Monopoly Towns funktioner:
Køb huse, bygge hoteller og lav en formue!
Udvid og låse op flere ejendomme for virkelig at tjene flere penge.

Brug virksomhederne til at udfylde ordrer, og handle med venner. Køb og sælg med andre byer! Besøg auktionshuset for at købe eller lægge varer til salg til venner og naboer.

Rul terningerne på MONOPOLY-øen som tager dig med rundt på brætspillet. Indsaml belønninger ved at trykke på den røde bil der kører rundt, den hedder gratis parkering. Tryk også på den i andres byer når du er på besøg.

Når du er i auktionshuset kan du se hvem der har brug for hjælp ved at kigge efter et gult udråbstegn. Så kan du gå ind i deres by og hjælpe dem med materialer. Det modtager du penge for at gøre. Du kan også selv bede om hjælp til dine huse.

Her er der mange timers byggesjov.

Ønsker du at hente Monopoly Towns

Monopoly Towns er desværre blevet fjernet fra både app store og google play store.
Taget fra App store

Den 6. juli 2018 vi fjerner monopolet Byer app fra app stores og slukker i-app køb. Det betyder, at du ikke længere vil være i stand til at downloade Monopoly Byer app fra app stores efter 6. juli så du vil ikke være i stand til at geninstallere spillet, hvis du sletter det fra enheden eller downloade spillet til en anden enhed. Det betyder også, at eventuelle køb, du har foretaget i Monopoly Byer app vil fortsat være til rådighed til brug, indtil vi går på pension støtte for den aktuelle version af app den 3. september 2018 men vil du ikke være i stand til at foretage yderligere i-app køb efter juli 6th.

Den 3. september 2018 vil Backflip på pension al støtte til den nuværende version af Monopoly Byer spillet fra mobile platforme. Det betyder, at du ikke længere vil være i stand til at få adgang til eller spille spillet fra denne dato.

Tak for at spille, og hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores supportteam

Børnevenligt
100
Lærerigt
90
Variation
90
Holdbarhed
90
App store
94
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
93