Lolas Alfabettog – Lær at læse

Lolas Alfabettog hjælper dit barn igang med at læse. Det er i samme serie og stil som man kender fra lola panda. Lola panda hjælper dit barn igennem opgaverne og forklarer hvad der skal gøres.

Det sjovt at se at Sienna nu sidder med Lola panda, det var jo også dem min første anmeldelse var fra, den gang var det bare lolas matematiktog.

I Lolas alfabettog lærer dit barn bogstaverne, ved f.eks. at samle former der danner et bogstav. Barnet kan også lære at danne ord, og så er der et hukommelsesspil til som også hjælper med skabe fortrolighed til alfabetet.

Lolas alfabettog

Her læres både store og små bogstaver, jeg ville primært foretrække de små bogstaver da det jo er det der bruges når man skal læse. Det i hvert fald en ting jeg har fundet ud af med Smilla, trods hun har rigtig godt styr på det, at hun ikke altid kunne genkende de små bogstaver.

Så kan i vælge så lær dit barn små bogstaver først.

Trailer for Lolas alfabettog herunder

Herover er en kort gameplay video hvor du kan se hvordan det virker, den er godt nok på engelsk, men viser det meget godt.

Tjek også deres andre populære læringsspil til børn med Lola panda

Lolas alfabettog Lolas alfabettog

Sådan får du fat i Lolas Alfabettog

Spillet er på dansk og flere andre sprog. Og fås både til ipad og iphone for 25 kr  samt Android for 19,90 kr , men der også en Lite version så man kan prøve det af inden man køber.

Ønsker du at få fat i Lolas alfabettog kan du bruge “Hent i…” ikonerne længere nede på siden

Taget fra Google Play store

Alle ombord på læretoget, nu skal vi have det sjovt! Lolas alfabettog er specielt udviklet til 3-7 årige, og dine børn vil helt sikkert blive ved med at vende tilbage til spillet, efterhånden som deres læsefærdigheder bliver bedre!

FLERE SPÆNDENDE SPIL I ÉT
Spil spil som at “trække og slippe” enkelte bogstaver, “danne et ord” og endog et matchende hukommelsesspil for at blive mere fortrolig med alfabetet. I takt med at dine børns færdigheder forbedres, bliver spillene mere udfordrende, men er stadig sjove og fængslende!

Centrale elementer:
◦ Alfabeter findes på 12 forskellige sprog
◦ Store og små bogstaver
◦ Højkvalitetsgrafik og sjove animationer
◦ Brugervenligt spildesign

Sprog: Dansk, Kinesisk, Hollandsk, Engelsk, Finsk, Fransk, Tysk, Norsk, Russisk, Spansk, Svensk

Google play store
82
App store
80
Børnevenligt
93
Lærerigt
87
Variation
79
Holdbarhed
84
Brugeranmeldelser1 Stem
100
For
Imod
84
Anbefalet