Dr Panda isbil

Dr Panda isbil er en fin app hvor barnet kan sælge is til kunder, men først skal isen laves. Der er mange ingredienser barnet kan vælge imellem og mixe sammen og farve så barnet får lækker og farvestrålende is. Så er det kun barnets fantasi der sætter grænser.

Det kan nemt blive til nogle flotte men også specielle is.

Dr Panda isbil er som forventet en rigtig flot og gennemført børneapp. Grafikken og figurerne er genkendelige og en del af Dr Panda univers. Appen er let at finde rundt i og er nok mere en aktivitet end et spil.

Dr Panda isbil Dr Panda isbil

En har skrevet: Min datter på 3 elsker Dr Panda spil. Andre spil gider hun kun 1 gang men dette underholder hende ofte 🙂 jeg tror det er de mange kombinationsmuligheder der udfordrer på en god og underholdende måde 🙂

Taget fra App store

Lav din egen is!
Chokolade? Vanilje? Jordbær? Alle tre!? Du bestemmer! I Dr. Panda’s Isbil, kan du blande alle smagsvarianterne med forskellige former for småkager, chokolade, nødder og mere, for at lave den perfekte is—hundredvis af kombinationer i alt.

Tag en skefuld!
Disse dyr elsker is, og vil spise så meget (eller lidt) som du ønsker at servere for dem. Du kan lave store eller små skefulde, og stakke dem så højt som du ønsker—ved hjælp af alle forskellige is du har lavet!

Gå amok i toppings!
Brug chokoladesirup, småkager, slik og dekorationer til at få din is til at se lige så godt ud som den smager. Den eneste begrænsning er din egen fantasi!

Og glem ikke at lade kunderne spise dine kreationer når de er færdige, de vil fortælle dig, hvor lækre de var!

***Kræver iPad 2 eller nyere, iPhone 4S eller nyere, eller iPod 5. generation, for at køre***

Hovedfunktioner:

– Opfind dine egne isvarianter—et næsten ubegrænset antal kombinationer!
– Tilføj småkager, slik, nødder, frugt og meget mere!
– Masser af toppings at vælge imellem!
– Unikke reaktioner fra hvert dyr, afhængigt af hvad du laver!
– Ingen in-app køb eller tredjepartsreklamer!

Brugeranmeldelser0 stemmer
0