Dr Panda Care pack bundle

Dr Panda care pack

Jeg har desværre ikke skrevet mange anmeldelser over de seneste par måneder, men siden vi flyttede i nyt hus har jeg haft utrolig travlt. Men jeg håber at jeg kan ændre det nu.

Denne gang har jeg fundet den fine bundle fra Dr. Panda, med 4 apps der opfordrer til og lærer barnet om omsorg.

Dr panda totos treehouse

Lad dit barn tage sig af skildpadden Toto i Toto’s treehouse som jeg tidligere har anmeldt.

Dr panda hospital

Eller hjælp Dr. panda med at tage sig af dyr på Dr. Panda’s hospital. Her kan barnet tage imod de forskellige dyr i venteværelsert, hjælpe dem til hospitalssengen og opdage og behandle dem.

Dr panda dagpleje

Den indeholder også Dr. Panda daycare som jeg har anmeldt her

Dr Panda skønhedssalon

Og den sidste app denne bundle indeholder er Dr. Panda’s skønhedssalon som jeg har anmeldt her

I alt 4 rigtig fine apps som giver utrolig meget underholdning, og til en god pris.

Køber man de forskellige apps for sig selv, vil de koste 104 kr. men købt i bundle kan i få dem for 69 kr. så der da lidt at spare.

Har du allerede købt en eller flere af de apps du har, kan du stadig købe denne bundle og måske spare lidt.

Læs mere om apple bundles her

Du kan hente denne bundle via linket længere nede på siden

Taget fra App store

** Spar på 4 elskede Dr. Panda spil i denne App Bundle **

Inspirer fantasi og ansvar i dine børn med Dr. Panda Care Pack!

Børnene kan lege læge og omsorg for de syge patienter i Dr. Panda Hospital, babysitte de unge dyr i Dr. Panda Daginstitutioner, pleje og tage sig af Toto skildpadden i Dr. Panda & Totos Treehouse, eller frigive deres indre stylist og forkæle den kunder i Dr. Panda Beauty Salon.

Elsket af forældrene verden over, Dr. Panda spil er perfekt til at stimulere kreativ og fantasifuld læring gennem åben play!

Bundle inkluderer:

Dr. Panda & Totos Treehouse
Hej! Jeg er Toto skildpadden! Jeg har netop udklækket og ville elske en ven til at spille med og tage sig af mig! Kan du hjælpe mig? Jeg bor i en stor Treehouse helt for mig selv, og jeg har brug for dig til at hjælpe mig gøre mad, vaske op, og selvfølgelig spille sammen! Jeg kan være små, men jeg elsker at spille!

Dr. Panda Hospital
Hvad kid ikke tænke på at være en dyrlæge eller læge? Her er deres chance for at hjælpe Dr. Panda tage sig af dyr på Dr. Panda Hospital. Dit barn vil hilse forskellige dyr i venteværelset, hjælpe dem til deres hospitalssenge, opdage og behandle deres lidelser – alt mens læring sekventering!

Dr. Panda Daycare
Forestil dig og spille i Dr. Panda Daycare! Dr. Panda Dagpasning er et virtuelt spil app, som stimulerer kreativ tænkning. Animal forældre bringe deres babyer til Dr. Panda Daycare, og det er dit barns opgave at tage sig af dem! Du kan spille med dem, sætte dem i seng eller har en fødselsdagsfest, dette spil giver mulighed for næsten uendelige muligheder!

Dr. Panda Beauty Salon
Det er tid til at lade din indre stylist i Dr. Panda Beauty Salon! Du kan male ansigter og negle, lave halskæder, dress-up forskellige kunder og endda plukke næse hår med en sød cast af dyrevenner i over 11 forskellige minispil.

Brugeranmeldelser0 stemmer
0