BRIO World – Railway

I BRIO World – Railway kan du bygge din helt egen togbane med alle de kendte dele fra BRIO’s verden. Dit barn kan lave sin helt egen togbane og køre med tog på den.

App’en stimulerer kreativiteten og fantasien. Der er timevis af togbanebyggeri og sjove opgaver for dit barn. Det er altså ret spændende, når man er togføre for en kæmpe togbane.

Børn kan bygge deres egen BRIO togbane layout med skinner, tog, figurer og andet tilbehør fra BRIO World og derefter udforske og interagere med det gennem små og enkle missioner.

Børnene bestemmer selv

Det er op til børnene selv at bestemme, hvordan deres verden vil komme til at se ud, og derefter finde ud af, hvordan det hele fungerer. Ved at placere forskellige ting i app’en, starter børnenes forskellige missioner. Hvis du placerer en togstation, vil passagerer der ønsker at rejse, blive vist. Hvis du placerer en kran, vises der forskelligt gods, som togene skal transportere.

Denne app stimulerer kreativ leg, hvor børnene kan skabe deres egen verden og lege frit. Når de spiller i deres verden og løser missioner, modtager de flere elementer til at bygge med.

Ønsker du at hente BRIO World – Railway

BRIO World – Railway findes både til Ipad og Iphone samt Android og koster 25 kr .

Ønsker du at hente BRIO World – Railway kan du bruge “Hent i…” ikonet under anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse

Taget fra Google Play Store – Google oversat

Byg din egen BRIO jernbane!

I denne app kan du bygge din egen jernbane med alle de klassiske dele fra verden af ​​BRIO. Du kan fastsætte spor, sted stationer og figurer, kombinere dine egne togsæt og rejse ud for at løse missioner i et fantastisk tog verden.

Den app stimulerer kreativ leg, hvor børnene kan skabe deres egen verden og lege frit. Når de spiller i verden og løse missioner, de modtager flere elementer til at bygge med.

Funktioner i BRIO World – Railway

  • Byg dit eget jernbane med en awesome samling af dele
  • Opret fantastiske togsæt med mere end 50 forskellige tog dele
  • Hop ind i togene og ride på dit eget spor
  • Hjælp tegnene i forskellige missioner i verden og indsamle glæde at låse op for nye elementer til at bygge med
  • Load gods med kraner
  • fodre dyrene at gøre dem glade
  • Opret op til fem forskellige profiler i app

    Den app er velegnet til børn mellem 3 og 10 år.

BØRNESIKKERHED

Sikkerheden for børn er meget vigtigt for os på Filimundus og BRIO. Der er ingen stødende eller eksplicit materiale i denne app, ingen annoncer og ingen IAP (i app køb).

Om FILIMUNDUS

Filimundus er en svensk Gamestudio fokuseret i at skabe udvikling af spil for børn. Vi ønsker at stimulere læring ved at give dem udfordringer, hvor de kan skabe ting, og derefter lege med det. Vi tror på at give børnene et kreativt miljø, hvor de kan udvikle sig gennem åbne ender leg. Besøg os på: www.filimundus.se

Om BRIO

I mere end et århundrede, har vores drivkraft været at sprede glæde blandt børn rundt om i verden. Vi ønsker at skabe glade barndomsminder, hvor fantasien får lov til at flyde frit. BRIO er en svensk legetøj mærke, der skaber innovative, af høj kvalitet og veldesignede trælegetøj, der giver børn en sikker og sjov leg erfaring. Virksomheden blev grundlagt i 1884 og er repræsenteret i over 30 lande. For mere information, besøg venligst www.brio.net.

Børnevenligt
100
Lærerigt
75
Variation
75
Holdbarhed
80
Google Play store
88
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
84