Block Craft 3D

Block Craft 3D er i stil med Minecraft byggespil, hvor du kan lave din egen by med masser af bygninger, en blok ad gangen. Veje, gadelamper, banker, huse, biler, skyskrabere … du kan bygge praktisk talt alt.

Hvis du vil have andre mennesker til at bo i din by, kan du gøre det. Men hvis du vil, kan du også fylde din by udelukkende med dyr. Det er din verden, så du kan gøre lige hvad du har lyst til.

Du kan få mange timer til at gå med dette spil. Du kan også besøge andres verdner.
Hvis du har lyst til at bygge meget høje bygninger kan du for 25kr købe en udvidelse som gør at du kan flyve, og så er det ellers bare at bygge løs – og op

Block Craft 3D

Ønsker du at hente Block Craft 3D

Block Craft 3D findes både til Ipad og Iphone samt Android og er GRATIS. Men den tilbyder in app køb, så husk evt at slå det fra i indstillinger så ungerne ikke pludselig har brugt 1000 kr på agern.

Ønsker du at hente Forest Home kan du bruge “Hent i…” ikonet under anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse

Taget fra Google Play Store – Google oversat

Kan du lide at bygge spil?
Blok Craft 3D er en ny fri by bygning spil.

Hent nu et af de bedste simulationsspil af 2017!
Begynd at bygge og vise verden dine konstruktioner. Blok Craft er et gratis spil. Har du lyst til et barn igen!

Funktioner:
• Sjov bygning spil: Masser af forskellige konstruktioner. Byg et hus, et slot, en mine eller endda døden-stjerne og Eiffeltårnet!
• En af de bedste simulationsspil: det er en sjov og gratis simulator spil!
• Masser af pixels: nyde den særlige pixel grafik.
• Gratis spil: spille gratis!
• Vælg din karakter
• Ny: vedtage og lege med dyrene! Det er sjovt!

Højdepunkter:
Fantastiske bygninger i 3D
Parat? Blok? Gå! Lær spillet ved at bygge dit hus, en fæstning eller en mine … Indret din bygning med dine møbler med dine egne skins! Spil nu en af ​​de bedste konstruktion spil!

Masser af kæledyr og gratis udforskning
Spil med kæledyr! Vedtage en hund, en kat eller endda en elefant! I modsætning til andre blok spil, er der ingen monstre i Block Craft 3D: du kan fokusere på at bygge de bedste bygninger eller udforske verden.

Multiplayer spil: besøg dine venner
Start udforskning! Du kan besøge bygget af dine venner (eller fjender) byen og hjælpe dem med at afslutte deres konstruktion. Multiplayer er så meget sjov!

Opret og sælge
I Blok Craft, intet behov for mods, løfteraket eller PE. Du kan oprette brugerdefinerede blokke, håndværk specielle møbler eller fuldstændig plan for bygningen! Og endnu bedre: sælge dem og modtage masser af perler!

Ikke så kreativ?
I Block Craft 3D, intet behov for kort, bare besøge landsbyen dine venner til at få nye ideer og følger planerne og guider til nemt at bygge fantastiske konstruktioner.

Børnevenligt
90
Lærerigt
75
Variation
100
Holdbarhed
100
Google Play store
90
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
91