Kaptajn Spidsnæb er en historie med animeret illustrationer, oplæst af den superdygtige Mark Barner. Den er livlig, sød, sjov og byder på fantastiske godnathistorier – eller bare en hyggestund med mor og far. Historierne lægger op til efterfølgende dialog, da de handler om vigtigheden af at lytte til andre, venskaber og rigdom.
Historierne er skabt ud fra ord som mine egne børn har sagt igennem tiden. Ordene er blevet noteret ned og har givet liv til historierne om Kaptajn Spidsnæb.
Nyd de sjove effekter, de sjove og søde tegninger samt de gode stemnings lyde og lad dig falde hen i universet med nedenstående fortællinger: 

Kaptajn Spidsnæb i stormvejr
Kaptajn Spidsnæb møder Pølsekongen
Kaptajn Spidsnæb og den forsvundne skat 
Indholder og puslespil og læs selv samt alt samme på engelsk også som er godt for de ældre børn.

Kaptajn Spidsnæb
Børnevenligt100%
Lærerigt80%
Variation75%
Holdbarhed90%
86%Samlet Score
Læser anmeldelse: (11 Votes)
83%
Hent app'en i App store her

3 Svar

  1. Gitte Larsen

    Fantastisk univers, man bliver virkelig draget ind i de gode historier. Når den første er hørt er man nød til at høre de to sidste. Bruger den til mine 2 børn på 5 & 7 og de vil meget gerne høre dem lige inden de skal sove.
    Anbefaler alle børne familier og hente Kaptajn Spidsnæb i app store.

  2. Michael Lykke Fog

    Tusind tak Gitte, det er jeg rigtig glad for, specielt når det er ord mine egne børn har fundet på som historierne er baseret på. Jeg håber der kommer flere historier i fremtiden.
    Hilsen Kaptajn Spidsnæb aka Michael Lykke Fog

Skriv en kommentar