Brownies opskrift
Opskrift på lækker brownies, der sprød på toppen og klæbrig i midten
    Antal personer
    6
    Antal personer
    6
    Ingredienser
    Tilsæt evt. en af følgende ting (OBS bagetid kan variere)
    Instruktioner
    1. Først smelt smørret og lad det køle af.
    2. Hak hasselnødderne eller chokoladen groft, pres appelsinen eller lav kaffen hvis det skal i.
    3. Pisk æg og sukker sammen.
    4. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
    5. Si den tørre blanding ned i æg og sukkerblandingen.
    6. Hæld det smeltede smør i og rør det godt sammen.
    7. Smør en bageform og drys rasp i og få det fordelt ud på bund og kanter og hæld det overskydende ud.
    8. Hæld browniedejen i bageformen (den fordeler sig rimeligt når den bliver bagt).
    9. Det er nu du skal tilføje f.eks. nødder, chokolade, saft fra appelsin eller kaffe til din brownie dej.
    10. Bag dine brownies ved 175 grader i cirka 25-30 minutter – Et minut kan være forskellen på den lækre brownie og en chokoladekage 😉 !Vær ekstra OBS hvis du f.eks. har tilføjet kaffe eller appelsin.
    11. Dine brownies er færdige når du kan stikke en strikkepind/kødnål i kagen, og der stadig klæber lidt dej på når du trækker den op igen.
    12. Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.